Despre…

Despre #stoforime

Având postări pe Facebook, mai bune/mai puţin bune (majoritatea cu pretenţii de pamflet), mi-am spus că ar fi mai bine să le tag-uiesc cu #stoforisme, astfel încât să dau uşor de ele, dar şi să-mi asum spusele respective. Uneori, căutând o postare anume, îmi era greu să o găsesc, astfel că un site a fost necesar din acest punct de vedere… părerea mea, evident.

Despre mine

Am fost, întotdeauna, distant de ideea de blog. Am căutat să-mi exprim unele puncte de vedere, în mesaje laconice, pe Facebook. Dar, uneori, parcă, apare acea senzaţie de a „gândi cu voce tare”. Astfel că, am început şi eu acest site, gândind în timp ce tastez. Aşadar, nu te aştepta să citeşti texte prea elaborate ori pătrunse de multe metafore, epitete şi alte figuri de stil ce stau bine în „bagajul” unui scriitor.

Despre conţinut

După cum vei fi remarcat, pe lângă secţiunea #stoforime, dedicată postărilor de pe Facebook, evident că este secţiunea de „blog-ăreală”, dar şi o secţiune dedicată unei activităţi dificile, delicate, dar intensă – Asigurările – în care am activat vreme de aproape 10 ani…