Sari la conținut

Dunphysm

Recomandându-mi-se să parcurg un test de personalitate amuzant, de pe un site care tratează personalitatea umană prin prisma a 16 variaţiuni (dând de înţeles că noi, oamenii, avem multe similitudini) am acceptat mai mult de curiozitatea pe care mi-o inoculase soţia, deja completându-l. Nu eram prea motivat, având oarecare lene specifică unei după-amiaze de duminică. Însă, mi-am luat rolul în serios şi am început să mă simt tot mai antrenat în a răspunde acelor întrebări.

Cu toate că sunt absolvent de master de psihologie, nu eram prea interesat de rezultat, până să constat că respectivul site pe care l-am completat include, într-o manieră cartoon-izată, câteva personalităţi/personaje care ar face parte din categoria adecvată rezultatului obţinut. Ar fi trebuit să-mi atragă atenţia şi să mă încânte că sunt din aceeaşi „clasă” cu personalităţi precum Robert Downey Jr., Tarantino, Will Smith, dar şi personaje precum Spider-Man; însă, am izbucnit instantaneu în râs, atât eu cât şi soţia, când făcând acea derulare orizontală, a apărut, între acele „vip-uri”, „campaigner”-ul (activist-ul) Phil Dunphy.

Pentru a justifica de ce am râs amândoi cu poftă, sunt nevoit să fac trimitere la faptul că în acest an am făcut un maraton intens prin Modern Family, fiind absolut convinşi că mă identific destul de mult cu capul familiei Dunphy, atât la calităţi, dar şi la defecte. Astfel că, acest test a confirmat ceea ce amândoi simţeam.